Blog

Blog

Home Blog

ALLE
BOUDIOR
BRUILOFTEN
DAY IN A LIFE
NIEUWS
PORTRET
6 jaar geleden zag ik de foto die ik
Is dat dan niet gek, zo een model of klant zonder kleding? Dat vind ik grappig dat mensen mij dat vragen, want dat is eigenlijk het laatste waar ik in mijn hoofd mee bezig ben. Dat naakt “zie” ik helemaal niet.
Als vrouwen eens leren van zichzelf te houden ....
Een van de wijze lessen die ik afgelopen jaar leerde was dat je je grootste vijand als vriend moet omarmen omdat het je laat voelen waar je eigen pijn zit.
De meest gestelde vraag aan mij.....
Als vrouwen zouden zien hoe mooi ze zijn, allemaal, stuk voor stuk. Het gaat echt zoveel verder dan alleen maar een westers schoonheidsideaal wat mijn inziens zo ver van echt mooi af staat
Geheime bruiloft in eigen tuin
Echt niemand wist dat ze gingen trouwen, behalve de ceremonie spreekster, de ceremonie meester, visagiste en ik. Dat was echt heel spannend.
Ik hoop dat ik een klein beetje kan helpen
Ik hoorde via een kennis dat Liz ziek was, best heel erg ziek. Rillingen over je lijf. Zeker als je zelf moeder bent. Ik werd gebeld om te vragen of ik kon helpen om iets op te zetten om geld in te zamelen zodat Liz een iets aangenamer leven zou kunnen krijgen. Nou daar hoefde ik niet over na te denken....
Puur Geluk
Ik maak altijd kennis met de kleine. Ik vraag of ik even mag knuffelen en leg dan aan mijn mini modelletje uit wat ik kom doen. Dat ik foto’s ga maken en dat ze aan moet geven als het haar niet goed gaat.