Bruidsfotografie

Home Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

JA!!
Gefeliciteerd met jullie verloving!
Welkom op mijn pagina bruidsfotografie.

Tijdens jullie mooiste dag ben ik de hele dag heel dichtbij een maak ik een reportage van jullie dag zoals jullie hem beleven. Mijn bruidsfotografie kenmerkt zich door “storytelling-style”. Dat wil zeggen dat dit niet de standaard geposeerde bruidsfotografie is maar ik fotografeer wat er gebeurt. De traan, de lach, het ondeugende bruidsmeisje…..Ik registreer ipv regisseer. Met als einddoel, jullie prachtige verhaal verteld in de mooiste fotografie.

Ik nodig jullie graag vrijblijvend uit in de studio om kennis te maken. Omdat ik de hele dag zo dichtbij jullie ben, is het wel van belang dat jullie een goed gevoel bij mij hebben. Ik lig bij je onder de jurk en sta naast je op een van de meest dierbare momenten van je leven. En dan moet dat wel goed voelen! Voor mij is het heel belangrijk dat jullie je op je gemak bij mij voelen. Ik heb ondertussen veel ervaring in bruidsfotografie dus “sit back and relax”! Ik help jullie daar waar jullie hulp nodig hebben en hou me op de achtergrond als de situatie daarom vraagt. En heb je vragen? Je kunt me altijd bellen.

Wat kun je verwachten:

  • Bruidsfotografie op maat
  • De mooiste handgemaakte trouwalbums met stijlvol design
  • Standaard hoge resolutie foto’s
  • Online Gallery om je foto’s op je mobiel te bekijken
  • Awardwinning bruidsfotografie

Na ons kennismakingsgesprek maak ik een intake formulier. Dit gebruiken we als leidraad voor jullie bruiloft. Een week voor de jullie bruiloft spreken we elkaar nog eens telefonisch om de laatste dingen door te nemen. Tijdens de dag zelf zul je wellicht de eerste 10 minuten even moeten wennen met die camera, maar daar ben je echt heel snel aan gewend. Na de bruiloft ga ik aan de slag met jullie foto’s en album  en na 6 weken kunnen jullie de foto’s verwachten.