Ilse en Eamon

Home Bruidsfotografie Ilse en Eamon

Een prachtige bruid zit voor me, als haar dochter bij haar komt zitten zie ik zoveel meer dan alleen de bruid..... Ze is opeens compleet

Ilse en Eamon


Kasteel, bruidsmeisje een super vrouwelijke bruid, en een hele trotse bruidegom

Het "Getting Ready" is een van mijn favoriete onderdelen van de dag. Het is zo mooi om de transformatie naar bruid te zien. Meestal zijn er wel zenuwen en het zou ook vreemd zijn als er niet een klein beetje gezonde spanning zou zijn. En wat was het bijzonder om te zien wat er met deze bruid gebeurde toen haar kleine meisje voor het eerst bij haar kwam op deze bijzondere dag. Opeens is de bruid een moeder en je ziet gewoon dat alles in haar geniet.

De trouwlocatie, Kasteel Ophemert, heeft echt mooie locaties om foto's te maken. We rijden ook nog even verder om meer ruimte op te zoeken om de mooie blauwe grijze lucht met dramatische wolken vast te leggen. Dit bruidspaar neemt mij mee naar de plekken waar zij graag foto's willen maken en ze hebben echt te gekke locaties uitgekozen. Tijdens de dag zie ik allemaal leuke dingen voorbij komen waar ik ideeën krijg om foto's te maken, en elke keer mag ik dit bruidspaar uit de groep halen om nog even wat foto's te maken. Het was een topdag!