Day in a life

Home Day in a life

 

Familie fotoshoot

In Nederland is het nog niet heel erg bekend maar het leuke is dat juist iedereen wel zo een soort familie fotoshoot wil. Day-in-a-life (familie) fotoshoot is letterlijk een dag in het leven…. Dit is echt geen doorsnee familie fotoshoot die in een studio gedaan wordt.  Geen poseerwerk en geen verveelde kinderen die het niet leuk vinden om in een studio netjes stil te gaan zitten. En geen gestresste ouders die hun kinderen aan het lachen willen krijgen om zo de leukste foto’s te maken. Een day-in-a-life familie shoot is een fotosessie die thuis of in de omgeving van thuis plaats vindt. Ik maak een reportage van jullie dag als gezin. De essentie van een Day-in-a-life familie-shoot is eigenlijk dat je als buitenstaander naar je eigen gezin kijkt. We zijn allemaal zo druk dat we soms gewoon geen tijd hebben om nog te zien hoeveel liefde er in elk moment van de dag zit.

Een day-in-a-life  familie-fotoshoot kan voor een aantal uren geboekt worden (ik raad aan minimaal 3 uur te boeken ivm het wennen van de kinderen) maar kan ook van ochtend tot avond gepland worden.

Uit ervaring weet ik dat een familie fotoshoot één van de waardevolste sessies is die je kunt maken. Het is ongelooflijk mooi om terug te kijken naar foto’s waar de liefde van jullie gezin helemaal tot uiting komt. Alleen maar echte momenten waar gelachen en gehuild mag worden. Kinderen voelen zich snel op hun gemak bij mij en ik begrijp kinderen heel goed. Het is echt fantastisch om een familie fotoshoot te mogen maken