Home Blog Geheime bruiloft in eigen tuin

Geheime bruiloft in eigen tuin

Over een gaaf idee gesproken. De bruid heeft me al een hele tijd geleden in vertrouwen genomen, we gaan in het geheim trouwen en we willen dat jij het vastlegt. Maar niemand mag het weten!

Ik begreep het bruidspaar goed, kon wel inschatten wat ze voor feestelijke dag ze in gedachten hadden. Ik hou evan  om met een topteam samen te werken, dus ik geef graag een aantal tips van leveranciers. Een daarvan is Pauline Krom, ceremoniespreekster. Als zij van de partij is weet ik gewoon dat het tijdens de ceremonie helemaal goed zit. Geen tenenkrommende verhalen die door elkaar gehaald worden met andere bruidsparen, verkeerde namen die genoemd worden, slecht voorbereid zijn, of weer het zelfde verhaal maar dan bij en ander bruidspaar. Pauline en ik voelen elkaar goed aan, en we maken er graag een feestje van.

Het bruidspaar….. al ruim 10 jaar samen, een prachtig gezin, en eigenlijk alles wel al voor elkaar. Fantastisch huis, met grootste tuin. Daar kon zeker getrouwd worden. Het weer was schitterend. Na een relaxt begin met aanvallend fotosessie met alle kinderen kwamen we thuis bij het bruidspaar aan. Gasten hadden zich verzamelt maar dachten op een verjaardagsfeest te zijn. Wat een enorme verassing dat het bruidspaar in bruidskledij aankwam. En wat een LIEFDE!! Overal waar ik keek, omhelzen, tranen van geluk en verbazing, zoveel emotie. Waar kun je nog meer voor hopen als fotograaf. De hele dag, waar ik ook maar keek, dag de liep over van Liefde… Heerlijk!