Info

Home Info

WIE IS SASKIA


Saskia Zeller is een self-made
fotograaf. Op haar achtste kreeg ze haar eerste camera en daar is passie voor fotografie opstaan. Na een toeristische opleiding (dit leek logisch omdat zij drietalig is opgevoed) en decennium in retail management gewerkt te hebben, kroop het bloed waar het niet gaan kon.  Ze zegde haar baan op, en besloot bij een bevriende fotograaf als assistent aan de slag te gaan. Een grote stap want hiermee verdiende ze na genoeg niets, maar haar drive om dit haar dagelijkse werk te maken was groter dan angst om niet rond te komen en zo maakt ze het mogelijk. Na twee jaar als assistent veel facetten van fotografie te hebben doorlopen heeft ze besloten voor zichzelf te gaan werken. Hierin koos ze voor Portret en Bruiloft omdat Saskia een voorliefde heeft voor mens en emotie. Hier opstond ook het begin van haar wens om Kunst-fotografie te gaan maken.

Na jaren van zoeken vond Saskia een studio waar ze nu met volle overgave haar portretten en kunstfotografie maakt. "Mijn studio is echt een heerlijk stukje op aarde. Ik geniet hier van mijn werk, kom tot rust en bedenk nieuwe projecte. In mijn studio staat mijn tijd even stil".

De kunst fotografie van Saskia Zeller kenmerkt zich door emotie en een diepe betekenis. Het is haar doel om mensen te raken met wat ze zien omdat ze een stukje in zichzelf herkennen. 

Opleiding

Saskia leert graag van haar voorbeelden. Toen ze 14 jaar was was ze al groot fan van Govert De Roos. Op latere leeftijd kreeg ze de kans een cursus te volgen en zo ontstond een mooie mentor-student relatie die top op de dag vandaag nog actief en belangrijk voor haar is. 

Awards
Saskia Zeller heeft voor haar werk als Bruidsfotograaf meerdere internationale Awards ontvangen en is tevens genomineerd voor beste Bruidsfoto van het jaar 2019.

WEDDISON AWARD

INTERNATIONAL WEDDING PHOTOGRAPHY AWARD

TARIEVEN


V.A €1250,-

mini Bruidsfotografie pakket

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek
- 6 uur aaneengesloten fotografie
- 250 bewerkte foto's in hoge resolutie
- Foto's bekijken via online galerie
- Album 20x20 incl 40 pagina’s (70 foto's)

V.A €1850,-

Medium Bruidsfotografie pakket

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek
- 10 uur aaneengesloten fotografie
- 350 bewerkte foto's in hoge resolutie
- Foto's bekijken via online galerie
- Album 20x20 incl 40 pagina’s (70 foto's)

V.A €2550,-

Maximum Bruidsfotografie pakket

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek
- 14 uur aaneengesloten fotografie
- 450 bewerkte foto's in hoge resolutie
- Foto's bekijken via online galerie
- Album 20x20 incl 40 pagina’s (70 foto's)

V.A €185,-

Portret sessie met visagie

We nemen de tijd, zolang als nodig is. Als je wilt kun je eerst lekker in de visagie door topvisagist Madelon van Valburg (bespreek dit tijdens het maken van de afspraak). Meestal duurt een fotosessie een uur, maar met alles eromheen kan het wel twee of meerdere uren in beslag nemen.
€185,- inclusief professionele visagie(€150,- excl visagie), en per setting. In deze prijs inbegrepen is de mooiste digitale foto hoge resolutie en een afdruk van 20x30.

V.A €375,-

Bad Boudoir

Op en top vrouwelijkheid. Niet ordinair maar stijlvol. Een bad boudoir sessie compleet met de mooiste bloemen, professionele make-up en haarverzorging.

V.A €125,- p.u

Day in a life

Day in a life is journalistieke fotografie. Een mooie herinnering aan jullie dagelijkse leven als gezin zonder geposeerde foto's. Alleen maar pure momenten, helemaal zo als jullie zijn. In elk moment zit liefde.... de foto's zijn een intense herinnering aan jullie liefde.

INTERNATIONAL AWARDS


WE HOOPTEN OP EEN STERRENHEMEL, EN KREGEN REGEN. TOP!

Regen op de Alpen
Trouwen in het buitenland, het heeft iets nog romantischer. Oostenrijk met zijn mooie bergen maakt het zo mooi! We hoopten op de melkweg fotograferen met bruidspaar maar het werk een regenachtige avond met spectaculaire lucht. Het bruidspaar uit het feestgedruis getrokken, alle voorbereidingen waren al gedaan in de regen en snel schieten maar want er moest feest gevierd worden!


SEXY, ALLES BEHALVE ORDINAIR

Boudoir
Jij weet al wat er onder je jurk zit. Meestal een van de meest bijzondere lingerie die je ooit zult dragen. Dan is het ook heel mooi om dit te fotograferen. Deze bruid heeft wel echt te mooie billen om dit plaatje niet te maken.


BRUIDSMEISJES ZIJN MAGISCH

Little Princesses
Twee meisjes in dezelfde jurk als mama. Wat een droom voor een fotograaf. Zitten in de hal, wachten tot ze naar buiten lopen. Genieten hoor, mijn werk.


MET ZO'N MOOIE AUTO MOET JE GAVE FOTO'S MAKEN
Een droom auto met een fantastisch jurk

Dit bruidspaar wilde heel graag deze foto. Ergens ooit gezien en ze zouden het zo gaaf vinden als ze dit ook vanuit hun eigen nieuwe huis konden maken. Zo gezegd zo gedaan


OOK REGEN FOTO'S KUNNEN AWARDWINNING ZIJN

Modder en Regen
Regen regen regen. En toch wilde de bruid naar buiten. HEERLIJK! Dr Martins aan, pluutje mee, en een te gekke fotosessie gemaakt met dit coole bruidspaar.


LATER ALS IK GROOT BEN

Kleine meisjes
Meisjes met hoge hakken. Ze hebben iets magisch die hoge hakken. Zeker als je mama gaat trouwen. Lekker moment met dochter en moeder.


FIRST LOOK

De bruid
Dat moment dat je voor het eerst de mensen ziet die op je staan te wachten. Een spannend en mooi moment. Als fotograaf is het altijd lastig kiezen welke hoek je pakt. Dit keer zag ik dit plaatje al voor me, maar alles moet dan ook goed vallen. Dat deed het, en hoe super tof dat dit beloond werd met een award.


ELKE WEEK HELPT ZE OPA EIEREN PAKKEN

Ze stond al de hele tijd bij de poort te wachten. Ik begreep niet helemaal waarom maar er zal wel iets gebeuren wat de moeite waard is om op te wachten. En dat was zo, want toen opa met de bus de oprit op kwam rijden straalde ze van geluk. Ze wist precies wat er allemaal ging gebeuren. Alle eieren werden naar de schuur gebracht en toen ging ze samen met opa alle kleinere doosjes vullen. Helemaal in haar element, samen met opa werken. Echt een aandoenlijk tafereel.


LIZ HEEFT EEN SPIERZIEKTE

Ik had de beugeltjes al zien liggen maar begreep niet helemaal wat ermee moest gebeuren. Toen Liz op bed ging liggen om even uit te rusten deed ze zelf de beugeltjes al om. Trots liet ze me zien dat ze roze waren met mooie gekleurde bloemetjes. Voor mij was dit een pittig moment, zij was zo trots dat ze me kon laten zien hoe goed ze dit al zelf kon, en ik was geraakt door de impact die deze ziekte op haar leven heeft. Ze slaapt tegenwoordig altijd met deze beugels, om ervoor te zorgen dat haar spiertjes zo lang mogelijk lang gerekt blijven.


VEEL GESTELDE VRAGEN


Tijdens jullie trouwdag fotografeer ik alles wat jullie bewust en onbewust meemaken. Ik maak een reportage van jullie dag, ik ga op zoek naar de mooiste, onroerendste en grappigste momenten. We nemen een uur de tijd om een mooie fotosessie te maken, en daarna is er geen geposeer meer.

Natuurlijk mag je laten zien welke stijl je mooi vindt. En daar hou ik rekening mee. Ik maak echter geen foto’s na van bijvoorbeeld pinterest. Als het goed is kiezen jullie mij voor de foto’s die ik maak en ik ben heel blij met jullie vertrouwen dat ik alles vastleg zoals ik dat graag wil.

Ik ben nog nooit ziek geweest maar ik heb fotografen om me heen die in dezelfde stijl fotograferen en we helpen elkaar als er iemand door overmacht echt niet kan.

Ik werk met 2 camera’s (canon mark III) en gebruik canon en Sigma art lenzen. Verder werk ik met OCF tijdens de avond uren of om de artistiekere foto’s te maken.

Ik zeg altijd gekscherend : if you don’t feed the photographer, you get crappy pictures. En dat wil je niet! Maar even serieus, ik ben de hele dag druk en gefocussed aan het werk. Als er dan eten en drinken voor me geregeld is maakt dat mijn werk een heel stuk makkelijker. Sommige bruidsparen vragen me aan tafel, andere weer niet en dat is helemaal prima. Het is voor mij een mooi moment om even de foto’s door te nemen en even pauze te nemen.

Ja, uiteraard! Ik maak wel 3000-5000 foto’s, afhankelijk van hoelang jullie mij boeken. Daar zoek ik de 250-450 mooiste fotos uit en die worden bewerkt.

Nee, dat doe ik niet, maar ik vraag wel om het hele bedrag voor de fotografie een week voor jullie bruiloft aan mij over te maken. In de algemene voorwaarden staat netjes uitgelegd hoe we om gaan met eventuele calamiteiten.

Ik vraag jullie altijd toestemming om foto’s te delen. Natuurljjk is het voor mij heel belangrijk om werk te kunnen laten zien en ik ben ook altijd trots op wat ik heb gemaakt. Ik hoop dan ook dat jullie ook zo trots zijn dat jullie graag willen laten zien hoe prachtig jullie foto’s geworden zijn.

Twee belangrijke dingen: je moet de foto’s mooi vinden en je moet een goed gevoel hebben bij de fotograaf die je kiest.

JA, je krijgt de dag erna altijd 3 foto’s van de vorige dag, om op social media te delen of om je vrienden en familie te laten zien.