NewBorn fotografie

Home Mijn werk NewBorn fotografie

Een nieuw mensje in je gezin, dat is genieten

New Born fotografie


NewBorn fotografie
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje. De eerste paar weken van een pas geboren baby zijn heel bijzonder. Juist in deze periode is het wel heel mooi om jullie kleintje mooi vast te leggen op de foto. NewBorn fotografie vindt plaats bij jullie thuis. Lekker in jullie eigen vertrouwde omgeving, zonder stress.
Journalistieke NewBorn fotorgafie is een reportage van alles zoals het thuis bij jullie. En dit tijdens de eerste dagen na de geboorte. Van borstvoeding, luier verschonen, boertjes laten, en vooral knuffelen, NewBorn fotografie wil ik graag op zijn puurst maken.

Ik maak altijd kennis met de jullie kleintje. Ik vraag of ik even mag knuffelen en leg dan aan jullie kindje uit wat ik kom doen. Dan leg ik uit dat ik foto’s ga maken en dat hij/zij aan moet geven als het haar niet goed gaat. Zo wennen babytjes aan mijn stem en geur en hoop ik ze mee te geven dat ze veilig bij me zijn. Voor mij is het echt een keuze om geen “Anne Geddes-achtige” NewBorn fotografie te maken. Natuurlijk maak ik tijdens een NewBorn fotografie sessie mooie portretjes van jullie kleintjes, dat kan namelijk ook zonder geposseer in onnatuurlijke houdingen.