Fotograaf Veenendaal

Home Mijn werk Fotograaf Veenendaal

Veenendaal


Fotograaf Veenendaal
Naast mijn studio in Rhenen waar ik graag bruidsparen ontvang werk in natuurlijk ook buiten Rhenen. Ik ben erg bekend met de Betuwe maar ook in en om Veenendaal en als (bruids) fotograaf heb al aardig wat bruidsparen uit Veenendaal gefotografeerd. De stad geeft veel mogelijkheden voor fotosessies. Maar ook natuurgebieden de Blauwe kamer en Kwintelooijen zijn super locaties voor fotosessies. Mijn werkgebied als fotograad bevindt zich zowel in Veenendaal, Rhenen en de Betuwe maar ook daar buiten ben ik actief als bruidsfotograaf. De Betuwe en Veenendaal hebben zowel mooie idilische en ook stoere locaties om mooie foto’s te maken.
Als fotograaf reis ik door het hele land voor bruidsfotografie en day-in-a-life-sessie (familieshoot). Geen afstand is voor mij voor een fotosessie te ver. Trouwen jullie in het buitenland? Dan ga ik graag mee als jullie fotograaf.
Het lijkt me leuk om kennis te maken! Mocht je interesse hebben in Day-in-life-sessie, een portret sessie of voor bruidsfotografie, neem dan contact met me op via het contact formulier of bel me gerust.