Werken met een top team

Home Werken met een top team


Pauline Suidgeest

"EEN BETERE CEREMONIE SPREEKSTER KEN IK GEWOON NIET"

Pauline is voor mij de beste, liefste, zorgzaamste ambtenaar die ik ken uit de branche. Geloof me, ik zie er veel, en ik heb nog niemand gezien die zo professioneel en betrokken is bij haar bruidsparen. Voor mij is het heerlijk om met een topteam te werken en ik ben altijd heel blij als Pauline van de partij is.”

Van Pauline:
Als ceremoniespreker is het ontzettend fijn om samen te werken met een fotograaf die je kent, die jouw sfeer aanvoelt en liefst nog versterkt.
Met Saskia werk ik graag. Zij is voor bruidsparen een vertrouwd persoon en vraagbaak en ik merk dat bruidsparen het fijn vinden op haar kennis en ervaring te mogen ‘leunen’.
Op de trouwdag is een fotograaf erg dichtbij en veel om het bruidspaar heen. Het is heerlijk als dat vertrouwd voelt en het bruidspaar en hun gasten betrekkelijk ontspannen de ceremonie in gaan.
Er bestaan (echt!) fotografen die stress toevoegen en de sfeer bederven door te gaan regisseren. Daar hoef je bij Saskia niet bang voor te zijn; zij registreert en legt vast op prettige wijze.

Saskia is een vrolijke persoonlijkheid en doet tijdens de ceremonie op de achtergrond haar werk. Ik vind het mooi hoe ze de emoties weet te vangen.
Ze is een leuk mens om erbij te hebben en heeft een goed oog voor composities. Een fijn en vrolijk mens, oog voor emoties én voor de compositie; wat wil je nog meer van je trouwfotograaf?!

www.paulinesuidgeest.nl


Ray Klaassen

"ECHT EEN TOEVOEGING TIJDENS JE CEREMONIE EN JE FEEST"
Als Ray op een feestje is weet je een ding: dan wordt het gezellig. Ik kwam Ray regelmatig op bruiloften tegen, en het viel me op dat er tijdens een ceremonie echt een extra vibe hangt als Ray zingt. Hij kan op de mooiste manier een nummer vertalen naar jullie moment en hij weet echt te raken. Ray is een lief en warm mens en dat draagt altijd veel bij aan de sfeer van een ceremonie. Van heel klein en intiem tot grootst met een band. Ik vind het echt genieten als Ray speelt.


Johan Van Hees, van Hees Salon

"VOOR ECHT GAAF HAAR MOET JE BIJ VAN HEES ZIJN"

Ik werk graag samen met Van Hees Salon uit Rhenen. Johan en Pauline hebben een team van professionals om zich heen verzameld die ieder voor zich expert zijn op het gebied van haar en haarmode. Een kapper is zeker niet altijd een haarstylist. Dit maakt echt een enorm verschil. Johan is een absolute topper in het creëren van prachtige haar creaties. Daarnaast zijn het gewoon prettige mensen om mee te werken. Passie voor haar!


Madelon Janssens MANISSIMO MAKE-UP EN NAILARTIST

Van Natural Bride tot Smashing Smockey eyes, zij kan echt alles!

Ik werk zo graag samen met Madelon van Manissimo Rhenen. Madelon is makkelijk in omgang, stelt gerust op de momenten dat het even nodig is (een gemiddelde bruid is echt wel een beetje gespannen dus dat is heel handig) en heeft ongelooflijk veel ervaring op haar vakgebied. Madelon verzorgt niet alleen visagie en make-up maar is ook eigenaresse van de beste nagelstudio van Rhenen en omstreken.

Je kunt een proef make up laten zetten en echt alles bespreken zoals je het wilt. Ik vind het bijzonder knap hoe Madelon weet te vertalen wat een bruid wil en vooral wat bij je past.


Machiel Bekker

WAT EEN UITZONDERLIJK TALENT IN ZIJN VAK

Machiel heeft een hele eigen wijze. Hij maakt echt de mooiste creaties en heel belangrijk, met de beste kwaliteit. Je kunt bij Machiel terecht voor het traditionele trouwboeket, maar als je echt iets anders wilt is Machiel echt de man waar je naartoe moet. Hij heeft zulke mooie bijzondere dingen! Ik kan nooit aan zijn winkel voorbij zonder even binnen te kijken.